ʻO ka ʻaʻahu pulupulu i lalo ke ʻano: kiʻi kiʻi

ʻO ke kumuhana holoʻokoʻa e like me ka nalu o ka ikehu honua i hoʻokuʻu ʻia e ka hāpai ʻana i nā kapu.Hoʻopili kēia ikehu i nā ʻano kuʻuna ākea, ʻaʻole hoʻokahi ʻano.Manaʻo ka nānā hou e hana i kahi wā e hiki mai ana ma o ka hoʻolālā silhouette nani a maʻalahi.

1. Kaila ʻaʻahu

Hoʻohuiʻia ka silhouette o kaʻaʻahu me waho.ʻO ka hoʻolālā ʻana o ka velvet liʻiliʻi a ʻokiʻoki ʻia a me ka ʻaʻahu quilted hui ʻia a hoʻohālikelike i nā ʻāpana like ʻole e hōʻike i nā ʻāpana like ʻole o nā ʻano like ʻole.

ʻaoʻao kī1

2.ʻaʻahu Joker

ʻOi aku ka hoihoi a me ka māmā ʻo Eiderdown vest i ke ʻano o ka layering.ʻO nā ʻano hoʻolālā hoʻopihapiha hoʻopihapiha, quilting a me nā kala ʻokoʻa ʻoi aku ka holomua, hiki ke hoʻokō i nā pono o ka lole o kēlā me kēia lā i nā manawa like ʻole a loaʻa i ka makani a me ka hana mahana.

ʻaoʻao kī2

3.Okiia mana

Ke hoʻomau nei ka kaulana o ke ʻano oki, e haki ana i ka stereotype o nā lole i hoʻopaʻa ʻia i ka pulupulu a ʻaʻole i hoʻohū hou ʻia, a me ka hoʻokumu ʻana i kahi hui like ʻole a me ka hui pū ʻana me ka papa ʻāpana.

ʻaoʻao kī3

4. Hoʻoponopono i ke kaula huki

Hoʻoponopono i ke kaula e lawe mai i ka poʻe a me ka manaʻo hoʻolālā manuahi, e hoʻolilo i nā lole pulupulu ʻoi aku ka makani haʻuki, hana i ka manaʻo hiki ke hoʻololi ʻia, e hoʻohua hou aku i ka hana, hiki ke hoʻonani a me ka hui pono.

kiʻi kikoʻī4

5.Removable 'ano

Hiki ke hoʻokaʻawale ʻia nā ʻāpana i hoʻopili ʻia e ka zipper a i ʻole ke pihi, e hoʻonani maikaʻi i ka collocation holoʻokoʻa, e hoʻohui i ka manaʻo kūpono i ka mea hoʻokahi a hāʻawi i ka ʻokoʻa.

ʻaoʻao kī5

6. Kūlike like

ʻO ka ʻaoʻao o ka lole pulupulu i hoʻopili ʻia me nā kikoʻī.ʻO keʻano o ka laina i laweʻia e ka hoʻonani lihi o kaʻaʻahu e lawe mai i keʻano o ke kani i ke kapa holoʻokoʻa a hoʻonani maikaʻi i nā laina o ke kapa.

ʻaoʻao kī6


Ka manawa hoʻouna: Iune-20-2022